Onze soorten Rhododendrons

Rhododendron Percy Wiseman

De Rhododendron Percy Wiseman is een prachtige Rhododendron met lichtroze, witte bloemen. Deze Rhododendronsoort is geschikt voor elke tuin. Het is een laagblijvende Rhododendron.

Lees meer

Rhododendron Gomer Waterer

De Rhododendron Gomer Waterer is een grootbloemige Rhododendron. Deze Rhododendronsoort is wintergroen en kent een schitterende, witte bloei. Van half mei tot half juni is de Rhododendron Gomer Waterer op zijn mooist.

Lees meer

Rhododendron Sneezy

De Rhododendron Sneezy is een langzaamgroeiende Rhododendron. Vanaf mei kent deze Rhododendronsoort zijn bloei. In volle bloei heeft hij rozerode bloemen. De optimale standplaats is in de zon of halfschaduw.

Lees meer

Rhododendron Morgenrot

De Rhododendron Morgenrot is een zeer winterharde Rhododendron. Deze soort verliest zijn blad niet in de winter. In volle bloei kent de Rhododendron Morgenrot een schitterende, helderrode kleur.

Lees meer

Rhododendron Dreamland

De Rhododendron Dreamland is een kleine Rhododendron. Deze Dwergrhododendron kent na ongeveer tien jaar een maximale hoogte van 1 meter. Het is een heerlijk geurende, roze Rhododendron.

Lees meer

Rhododendron Doc

De Rhododendron Doc is een traaggroeiende Rhododendronsoort. De plant is goed winterhard en bladhoudend. De Rhododendron Doc kan 1,5 tot 2 meter hoog worden. 

Lees meer
‹ Vorige
12