Over Rhododendronkwekerij Nova Zembla

Kwekerij Nova Zembla is de Rhododendronkwekerij voor hoveniersbedrijven. Wij zijn een groothandel op het gebied van de bekendste Rhododendronsoorten. Door onze opgebouwde kennis en passie over deze plant staan wij u ook graag bij met advies over Rhododendrons.  

Waarom Kwekerij Nova Zembla?

Dankzij jarenlange ervaring in de hoveniers- en plantenwereld hebben wij veel vakkennis opgebouwd. In deze jaren hebben wij een passie gekregen voor de Rhododendron. Dankzij deze prachtige plant hebben wij veel tuinen kunnen opfleuren. Rhododendrons zijn een aanwinst voor iedere tuin. Door zelf veel met deze plant te werken weten wij wat de wensen zijn van een hovenier. Kwekerij Nova Zembla staat garant voor de beste service en uitsluitend topkwaliteit.  

Wie is Nova Zembla?

Ik ben Erwin Adams, geboren en getogen in Lunteren. Sinds mijn achttiende ben ik gestart met een hoveniersbedrijf. Mijn hart ligt bij het kweken van planten. Naast Rhododendrons heb ik ook jarenlange ervaring met allerlei soorten Dennenbomen. 

Wat is Kwekerij Nova Zembla?

Wij zijn dé kwekerij voor hoveniers. Naast de soorten Rhododendrons die op deze website staan, leveren wij op aanvraag ook vele andere soorten. Door de juiste contacten, realiseren wij altijd scherpe prijzen. Daarbij bieden wij ook een adviserende rol op het gebied van Rhododendrons.

Waarom Rhododendrons?

De Rhododendron is een exclusieve plant die een prominente plaats in de tuin verdient. De plant heeft een mooie vorm en een schitterende bloeiperiode. Wij kweken Rhododendrons op volle grond (met kluit). Rhododendrons met kluit kunnen het hele jaar door geplant worden.